Neptunus en UVV domineren aan top van vervolgcompetities (2024)

Zowel Neptunus als UVV wist de sweep te behalen in de afgelopen speelronde. Pirates won in een spannende serie nipt van HCAW en deed goede zaken richting de tweede plek in de top vier.

DSS/Kinheim – Curaçao Neptunus

De pitching van Neptunus had op zaterdag de zaakjes goed op orde. Negen innings lang werd DSS/Kinheim op de nul gehouden. De thuisploeg kwam in Rotterdam al snel op voorsprong. Een tweehonkslag van Den Seelbach begon de wedstrijd, deze werd gevolgd door een single van Darryl Collins, een double van Christian Diaz en een honkslag van Vincent Ahrens. Zo stond het na één inning 3-0 in het Neptunus Familiestadion. Mede dankzij een homerun van Den Seelbach werd het in de derde inning 5-0. Seelbach bleef belangrijk, een beurt later bracht hij ook de 6-0 binnen via een sacrifice fly. Hier bleef het bij betreft de aanval op zaterdag, zo won Neptunus zonder moeite van de Haarlemmers met 6-0.

Op zondag lukte het DSS/Kinheim voor de derde wedstrijd op rij niet om een punt te scoren tegen Neptunus. In de tweede inning namen de bezoekers uit Rotterdam en stevige voorsprong. Honkslagen van Vincent Ahrens, Sheadion Jamanika, Jesse Aussems, Darryl Collins (triple) en Christian Diaz (double) zorgden voor een stand van 0-5. In de negende inning speelde Shairon Martis nog een opvallende rol, de voormalig Major League werper werd als pinch-hitter ingezet en sloeg een RBI double. Neptunus won uiteindelijk met 0-8 in Haarlem.

Box score (zaterdag)

Box score (zondag)

Amsterdam Pirates – HCAW

Net als op donderdag, was er op zaterdag wederom een verlenging nodig om een winnaar te bepalen tussen HCAW en Pirates. Roelie Henrique (single) scoorde in de eerste inning de 0-1 na RBI single van Kenny Berkenbosch. HCAW kwam op gelijke hoogte in de tweede inning. Shurman Marlin bracht met een single Brendly Martina over de thuisplaat. De stand bleef tot en met de negende inning 1-1. In de eerste helft tien bracht Roelie Henrique met een sacrifice fly de 1-2 binnen. Nu was het aan HCAW om met een antwoord te komen. De gelijkmaker kon scoren op een sacrifice fly van Bob van der Meer, Brendly Martina volgde met een walk-off single waarmee de thuisploeg in Bussum met 3-2 won.

Met negen sterke inning op de heuvel, was Pim Vijfvinkel op zondag de man of de match bij Pirates. De rechtshandige werper kreeg negen honkslagen tegen maar zag slechts twee runs scoren, waarvan één verdiend. Zijn slagploeg wist acht runs te verzamelen. Pinch-hitter Yurdion Martie sloeg een 3-run homerun en hielp zijn ploeg laat in de wedstrijd aan een aantal insurance runs. Ook Kenny Berkenbosch blonk uit, hij sloeg vier honkslagen in de wedstrijd. Pirates won de derde wedstrijd van de serie met 8-2, nadat de eerste twee wedstrijden via walk-offs eerlijk werden verdeeld.

Box score (zaterdag)

Box score (zondag)

UVV – Quick Amersfoort

Na een snelle 3-0 voorsprong van Quick, ging het helemaal mis bij de ploeg uit Amersfoort. In vier innings die volgden scoorde UVV maar liefst 27 runs. Jordy Burger had de meeste honkslagen en ging 4-uit-5. De meeste RBIs kwamen van Timothy Rojas en Jorrit Patist, zij hadden er allebei vier. Dankzij tien keer vier wijd en acht errors bij Quick, had UVV slechts vijftien hits nodig om 27 runs op het scorebord te zetten. De einduitslag was 3-27.

Ook in de derde wedstrijd bleef UVV te sterk voor Quick. Al in de eerste inning kwam de ploeg van coach Scott Radinsky op een 7-0 voorsprong. Honkslagen van Timothy Rojas (2x), Kilian Bloat, Geoffrey Verhoef en Jordy Burger droegen hieraan bij. Het lukte Quick niet meer om terug te komen in de wedstrijd en zo won UVV uiteindelijk met 9-3 in eigen huis. Rojas en Bloat sloegen allebei vier honkslagen in de wedstrijd.

Box score (zaterdag)

Box score (zondag)

RCH-Pinguïns – Oosterhout Twins

Op zaterdag begon RCH goed aan de wedstrijd in Oosterhout. Een 3-run homerun van Ruendrick Piternella bracht de ploeg uit Heemstede op een vroege 0-3 voorsprong. Twee innings later had Piternella nog een RBI, ditmaal op een groundout na een honkslag van Tijani Dunlop en een tweehonkslag van Jeldwin Orman. Zo werd het 1-4. Twins kwam langzamerhand terug in de wedstrijd, mede dankzij een homerun van Terrence Garcia en een RBI double van Railison Bentura. RCH zorgden voor een aantal insurance runs in de achtste inning, hiermee werd het 3-6. Twins gaf niet op en scoorde drie runs in de tweede helft negen. Hiermee was de stand gelijk en begon de tiende inning. Het begon echter hard te regenen en dus werd de wedstrijd in de tiende inning gestaakt.

Een dag later bleek RCH de sterkere partij. Na drie innings had de thuisploeg een stevige 6-2 voorsprong opgebouwd. Een homerun van Ruendrick Piternella in de eerste inning droeg hieraan bij. Honkslagen van Piternella, Tilsaimy Melfor en Kevin Wiegers hielpen de Pinguïns richten vier runs in de derde inning. Allebei de ploegen kwamen nog wel tot scoren, maar RCH wist de voorsprong in handen te houden. Zo won de thuisploeg met 8-5.

Box score (zaterdag)

Box score (zondag)

De stand in de vervolgcompetitie bovenste vier:

Neptunus en UVV domineren aan top van vervolgcompetities (1)

De stand in de vervolgcompetitie onderste vijf:

Neptunus en UVV domineren aan top van vervolgcompetities (2)
Neptunus en UVV domineren aan top van vervolgcompetities (2024)
Top Articles
Familial Hypercholesterolemia: Causes and Symptoms
Twelve People Charged in Two Indictments Following Investigation of Drug Trafficking Ring - SPD Blotter
فیلم رهگیر دوبله فارسی بدون سانسور نماشا
Craigslist Benton Harbor Michigan
FFXIV Immortal Flames Hunting Log Guide
Nfr Daysheet
Body Rubs Austin Texas
Wmu Course Offerings
Chalupp's Pizza Taos Menu
My Boyfriend Has No Money And I Pay For Everything
Us 25 Yard Sale Map
2021 Tesla Model 3 Standard Range Pl electric for sale - Portland, OR - craigslist
Globe Position Fault Litter Robot
Diablo 3 Metascore
Munich residents spend the most online for food
Driving Directions To Bed Bath & Beyond
Missouri Highway Patrol Crash
Robeson County Mugshots 2022
Theater X Orange Heights Florida
Canvasdiscount Black Friday Deals
Ac-15 Gungeon
E32 Ultipro Desktop Version
Aliciabibs
Silky Jet Water Flosser
Expression Home XP-452 | Grand public | Imprimantes jet d'encre | Imprimantes | Produits | Epson France
Askhistorians Book List
Till The End Of The Moon Ep 13 Eng Sub
Fedex Walgreens Pickup Times
2016 Honda Accord Belt Diagram
11 Pm Pst
Ukg Dimensions Urmc
Dr. John Mathews Jr., MD – Fairfax, VA | Internal Medicine on Doximity
Otter Bustr
Hindilinks4U Bollywood Action Movies
“Los nuevos desafíos socioculturales” Identidad, Educación, Mujeres Científicas, Política y Sustentabilidad
Nearest Ups Office To Me
Unifi Vlan Only Network
Samantha Lyne Wikipedia
Anderson Tribute Center Hood River
Kutty Movie Net
Craigslist Food And Beverage Jobs Chicago
Payrollservers.us Webclock
Booknet.com Contract Marriage 2
Craigslist Rooms For Rent In San Fernando Valley
[Teen Titans] Starfire In Heat - Chapter 1 - Umbrelloid - Teen Titans
22 Golden Rules for Fitness Beginners – Barnes Corner Fitness
Theater X Orange Heights Florida
Gear Bicycle Sales Butler Pa
Wieting Funeral Home '' Obituaries
300 Fort Monroe Industrial Parkway Monroeville Oh
Mast Greenhouse Windsor Mo
Les BABAS EXOTIQUES façon Amaury Guichon
Latest Posts
Article information

Author: Margart Wisoky

Last Updated:

Views: 5421

Rating: 4.8 / 5 (58 voted)

Reviews: 81% of readers found this page helpful

Author information

Name: Margart Wisoky

Birthday: 1993-05-13

Address: 2113 Abernathy Knoll, New Tamerafurt, CT 66893-2169

Phone: +25815234346805

Job: Central Developer

Hobby: Machining, Pottery, Rafting, Cosplaying, Jogging, Taekwondo, Scouting

Introduction: My name is Margart Wisoky, I am a gorgeous, shiny, successful, beautiful, adventurous, excited, pleasant person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.